The Hague Paddle Fest 2021

Hier kun je alles kwijt wat te maken heeft met racen.
Boards, vinnetjes, techniek, peddels, uitslagen, etc...

Moderators: Marcel, Geert

Plaats reactie
Geert
Berichten: 46
Lid geworden op: 21 feb 2017, 19:46

The Hague Paddle Fest 2021

Bericht door Geert »

Het The Hague Paddle Fest is een Stand up Paddle (SUP) wedstrijd voor amateurs en pro’s. Het evenement zal plaatsvinden in de Haagse wateren van de Binckhorst. De start en finish van de wedstrijd zijn in de haven voor de boulevard bij Secrid, Fusion en Kompaan Bierbrouwerij. De wedstrijd bestaat uit een aantal disciplines: sprint 200 meter, tactical race, semi-long distance over de vliet of richting het stadscentrum.

Het aantal deelnemers van de pro wedstrijd is 50 a 60 deelnemers. Dit is de benelux top van de mannen en vrouwen en Jeugd tot 18 jaar. Naast de wedstrijd voor topsporters zullen er ook side event plaatsvinden, zoals een amateurs wedstrijd, clean-up van de grachten, Amateur SUP tour, instuif sport clinics, waterlab van het Watersportverbond, bandjes, prijs uitreiking, live muziek en foodtrucks

https://thehaguepaddlefest.nl

Geert
Berichten: 46
Lid geworden op: 21 feb 2017, 19:46

Re: The Hague Paddle Fest 2021

Bericht door Geert »

Helaas is het evenement geannuleerd.
"we krijgen geen vergunning van de gemeente en de maatregelen rondom COVID , zijn dusdanig , dat we besloten hebben het paddlefest niet door te laten gaan . We kijken naar alternatieven"

Plaats reactie